Портативні пробовідбірники ISCO

 Портативні пробовідбірники

Всі портативні пробовідбірники марки ISCO створені для роботи у суворих умовах.

  • Вакуум-сформована АБС-пластикова оболонка витримує опромінення та неправильну експлуатацію.
  • Двостінна конструкція із спіненою ізоляцією максимізує цілісність конструкції разом з ефективністю льоду, що використовується для збереження зразків.
  • Оцінка контролера NEMA 4X, 6 (IP67) для занурення, водонепроникності, пилонепроникності та стійкості до корозії.

    Портативні пробовідбірники

    Компактний портативний пробовідбірник 6712С

    Портативний пробовідбірник 6712 оснащений вакуумою пластиковою оболонкою з АБС, яка витримує шкідливі впливи та неправильну експлуатацію. Конічна конструкція та різьба діаметром 50,8 см дозволяють легко встановити та зняти люк. Великі зручні ручки роблять транспортування безпечним та зручним - навіть у рукавичках. Корпус NEMA 4X, 6 (IP67) -  занурювальний, водонепроникний та пилонепроникний. Модулі серії 700 та інтерфейс SDI-12 дозволяють легко додати моніторинг потоку та параметрів до вашої системи на базі 6712.

    Вдосконалений контролер 6712 ISCO дозволяє вибирати різні режими програмування, щоб забезпечити найбільш підходящу процедуру для вашої програми. Програмування є швидким і простим, за допомогою онлайн-довідки лише один ключовий крок.

    У режимі стандартного програмування контролер покроково проводить вас через послідовність вибірки, дозволяючи вам вибрати всі параметри, специфічні для вашої програми. Режим розширеного програмування дозволяє вводити більш складні програми, включаючи сповіщення про інтелектуальні вибірки, що запускаються на будь-якій комбінації до 16 входів.

    6712С

    Повнорозмірний пробовідбірник 3700

    Повнофункціональний пробовідбірник 3700 відбирає послідовні або одночасні зразки базуючись на часу, швидкості потоку або суворих умовах. Це чудовий вибір, якщо вам не потрібні складні можливості контролю та реєстрації параметрів нашої серії 6700.

    Ексклюзивний LD90 забезпечує автоматичну компенсацію змін висоти головки, а також автоматичне промивання всмоктувальної лінії для запобігання перехресному забрудненню. На безконтактний датчик рідини не впливають провідність, в’язкість, температура або склад рідини. Відсутні внутрішні трубопровідні з'єднання, тому очищення та заміна трубок швидкі та легкі. Насос 3700 перевершує більшість конкуруючих пробовідбірників і підтримує рекомендовану EPA швидкість лінії 2 фути / секунду на висоті голови до 16 футів, з 1/4-дюймовою лінією всмоктування. Для вищих підйомників ми рекомендуємо серію 6700.

    Велика ємність для льоду та високоефективна ізоляція забезпечують охолодження зразків. Маючи 20 фунтів льоду в основі і 4 галони рідини, зібраної при 65 ° F, температура зразка підтримується щонайменше на 32 ° F нижче навколишнього протягом 24 годин.

    3700

    Компактний портативний 3700C Compact Portable Sampler

    Менший і легший за портативний 3700, 3700C використовує той самий контролер. 3700C легко пройде через люк діаметром 18 дюймів або зміщений люк.

    Вибір пляшок з 3700C є більш обмеженим, ніж у повнорозмірної моделі. Варіанти пляшок: 24 поліетиленові пляшки об’ємом 500 мл; одна пляшка з поліетилену об'ємом 9,5 л; або один мішок ProPak об'ємом 7,5 літрів із тримачем. Використовуючи конфігурацію з 24 пляшками, підставка для пляшок 3700C робить заміну пляшок швидкою та простою.

    Ексклюзивний LD90 забезпечує автоматичну компенсацію змін висоти головки, а також автоматичне промивання всмоктувальної лінії для запобігання перехресному забрудненню. На безконтактний датчик рідини не впливають провідність, в’язкість, температура або склад рідини. Відсутні внутрішні трубопровідні з'єднання, тому очищення та заміна трубок швидкі та легкі. Насос 3700 перевершує більшість конкуруючих пробовідбірників і підтримує рекомендовану EPA швидкість лінії 2 фути / секунду на висоті головки до 16 футів, з 1/4-дюймовою лінією всмоктування. Для вищих підйомників ми рекомендуємо серію 6700.

    3700C Compact Portable Sampler

    Лише композитні портативні пробовідбірники

    Компактний композитний пробовідбірник GLS

    Пробовідбірник GLS призначений для відбору проб забруднювачів загального призначення чи пріоритетних цілей у комунальному та промисловому застосуванні, де повнорозмірний пробовідбірник занадто великий. Він збирає композитні зразки, виходячи з інтервалу часу або потоку, у скляних або поліетиленових пляшках на 1–2,5 галон або в одноразових пакетах ProPak® на 2 галони

    Завдяки спрощеному програмуванню GLS налаштування займає менше хвилини. У полі оператор просто викликає програму двома натисканнями клавіш, натискає кнопку "перейти" - і розпочинається процедура вибірки. Ви також можете ввести альтернативну програму в полі, не втрачаючи збережену програму

    GLS

    Виключно композитний портативний пробовідбірник 3710

    Пробовідбірник 3710 поєднує в собі просту експлуатацію та велику ємність для відбору проб з однієї пляшки. Він збирає композитні зразки - на основі інтервалів часу або потоку - у скляній або поліетиленовій пляшці 2,5 галони або поліетиленовій пляшці 4 галони. Для автоматичного відбору проб без нагляду можна встановити до 24 разів зупинки та відновлення вибірки.

    Налаштування та програмування відбувається дуже швидко. Просто виберіть потрібні параметри з вказаних, що відображаються на дворядковому РК-дисплеї з підсвічуванням.

    Завдяки тепловому опору R-11 ви можете бути впевнені в максимальній ефективності охолодження зразків. Товста пінопластова основа, дюймовий дюйм, забезпечує пристрій більш жорстким і менше піддається впливу навколишніх температур.

    3710