Sigrist-Photometer AG

Компанія SIGRIST-PHOTOMETER AG з її корінням і штаб-квартирою в Еннетбюргене в Швейцарії з 1946 року розробляє, виробляє і продає високоякісні оптичні вимірювальні прилади для використання в області водопідготовки, харчової промисловості, промислових процесів, а також дорожнього руху і охорони навколишнього середовища. Компанія є одним з лідерів в області технології і якості і продає свою продукцію більш ніж в 80 країнах.

Вимірювання мутності

AquaScat 2 HT   
Тип середовища: Питна вода

AquaScat 2 HT

 

 

 AquaScat 2 HT - он-лайн мутномір (ISO 7027) з   вимірювальною коміркою вільного падіння для вимірювання високої мутності. Його безконтактний дизайн виключає розкриття вікон і мінімізує витрати на обслуговування, що особливо важливо для версії HT що призначена для вимірювання високих рівнів мутності. Перевірка калібрування проводиться за допомогою калібрувального пристрою зі скляним під’єднанням, яке слід встановити під час перевірки. Швидкість потоку – 1,3-7 л/хв, атмосферний тиск.

  AquaScat S
Тип середовища: Водопідготовка та водоочистка

AquaScat S
AquaScat S- прилад для оперативного вимірювання  мутності для потреб водоочистки. AquaScat вимірює мутність питної води згідно IEC 27027, при цьому вимірювання проводиться безпосередньо у воді. Це зводить роботи з технічного обслуговування до мінімуму. Калібрування проводиться за допомогою контрольного блоку, який встановлюється за необхідності. У відповідності до побажань клієнта можна пропонуються різні варіанти візуалізації даних та підключення до PLC / SCADA. Завдяки різним варіантам інтеграції процесів можна знайти рішення практично для будь-яких потреб.

DualScat Ex
Тип середовища: Небезпечні території

DualScat Ex

 

DualScat Ex- оперативний мутномір для небезпечних територій.
DualScat контролює мутність рідин, використовуючи одне джерело світла для виявлення відбитого та  розсіяного світла при 90 ° та 25 °. Це дозволяє отримати інформацію про розмір частинок, що викликають помутніння, а також компенсувати вплив кольору та забруднення. Перевірка проводиться калібрувальним пристроєм зі скляним з’єднанням. Версія Ex пропонується з вогнезахисним захистом для установок у вибухонебезпечних місцях.
 

LabScat 2
Тип середовища: Небезпечні території

LabScat 2

LabScat 2 - лабораторний мутномір з комплексним кутом.
LabScat відстежує мутність рідин, використовуючи одне джерело світла для виявлення відбитого та розсіяного світла при 90 ° та 25 °. Це дозволяє вимірювати комплексний кут з компенсацією кольору відповідно до стандарту MEBAK та EBC у колбах та скляних кюветах. Обертання колби та парова баня мінімізують сигнали, що впливають на якість вимірювання. Якість парової бані контролюється. Операція здійснюється за допомогою кольорового сенсорного екрану. Для рутинного обслуговування не потрібні інструменти. Перевірка калібрування виконується просто калібрувальним пристроєм зі скляним з’єднанням. Для  даних використовуються цифрові інтерфейси (USB, Ethernet з веб-браузером).

PhaseGuard
Тип середовища: Небезпечні території

PhaseGuard

PhaseGuard - оперативний фазовий перемикач для вимірювання мутності або кольору.
PhaseGuard контролює фазові переходи мутності або кольору. Три моделі PhaseGuard охоплюють можливі варіанти застосування: фазовий вимикач для мутності (модель T), для кольору (модель C), для високої мутності (модель HT). По замовчанню PhaseGuard налаштований з універсальним діапазоном вимірювальним, що базується на абсорбції. Для простих застосувань та системної інтеграції конфігурацію приладу та зв'язок можна легко змінити за допомогою інтерфейсу в поєднанні з наявними виходами. Для більш зручного монтажу та експлуатації можна підключити додатковий блок управління SICON з технологією сенсорного екрану та кольоровим дисплеєм.

TurbiGuard
Тип середовища: Водопідготовка та водоочистка/Небезпечні території

TurbiGuard

TurbiGuard - опреативний мутномір для визначення  середнього та сильного  помутніння в технологічних рідинах.
Єдина версія TurbiGuard, що містить два діапазони вимірювання, може широко застосовуватися для моніторингу середнього та високого ступеню мутності. На заводі виробника TurbiGuard відкалібровано за допомогою  лінеаризованого калібрування Formazine. Для простих застосувань та системної інтеграції конфігурацію приладу та зв'язок можна легко змінити за допомогою інтерфейсу в поєднанні з наявними виходами. Для більш зручного монтажу та експлуатації можна підключити додатковий блок управління SICON з технологією сенсорного екрану та кольоровим дисплеєм.

TurbiScat
Тип середовища: Небезпечні території

 
TurbiGuard
TurbiScat -оперативний мутномір, який відстежує мутність рідин та, опціонально, колір (пиво) в EBC. Поєднання сплавів нікелю та синього корунду у безсальниковому виконанні  дозволяє використовувати пристрій практично у всіх технологічних областях. Вимірювання мутності проводиться з компенсацією кольору. Забруднення віконець відстежується, компенсується та може перевірятись за допомогою анти-забруднюючого засобу. Калібрування легко провести за допомогою вторинного еталонного стандарту
ColorPlus 2 Bypass
Тип середовища: Водопідготовка та водоочистка

 
ColorPlus 2 Bypass

ColorPlus 2 Bypass – прилад для вимірювання адсорбції з байпасом.
ColorPlus визначає колір/адсорбцію он-лайн за трьох різних довжин хвиль. Комірка вимірювання байпасу розроблена спеціально для застосування у водоочистці та водопідготовці. Залежно від конфігурації, це дозволяє одночасно вимірювати УФ-абсорбцію та колір (за Hazen) і компенсувати помутніння. Забруднення проточної комірки вимірюється за допомогою компенсаційного скла у внутрішній частині проточної комірки. Ефект забруднення клітин значно знижено; гарантуються постійні та точні вимірювання. Користувач отримує сповіщення про необхідність очищення комірки. Кришку проточної комірки можна відкрити без інструментів, що дозволяє простий доступ для її очищення. Для огляду приладу можна легко вставити контрольні блоки на основі еталонних фільтрів. Операція проводиться інтуїтивно, використовуючи інтелектуальну систему управління SICON за допомогою технології сенсорного екрану та кольорового дисплея. На екран можна вивести значення, графіки, сигнали тривоги та статусу. Внутрішній реєстратор даних дозволяє відображати вимірювані дані за останні 32 дні. Різноманітні аналогові та цифрові інтерфейси дозволяють плавно інтегруватися та контролювати систему.

ColorPlus 2 In-line
Тип середовища: Водопідготовка та водоочистка

ColorPlus 2 In-line

ColorPlus 2 In-line - інструмент для вимірювання абсорбції в потоці.
ColorPlus вимірює кольорову / поглинальну здатність в потоці з максимальною довжиною хвилі в УФ- та видимому діапазоні. Помутніння можна компенсувати вибравши відповідну довжину хвилі. Модульна конструкція приладу дозволяє охоплювати різні програми шляхом вибору найбільш підходящої вимірювальної комірки. У багатьох випадках застосовується стандартний корпус, наприклад, Varivent®. Крім того, доступні спеціальні проточні комірки для різних матеріалів та конструкцій. Для огляду приладу можна легко вставити контрольні блоки на основі еталонних фільтрів. Операція проводиться інтуїтивно, використовуючи інтелектуальну систему управління SICON за допомогою технології сенсорного екрану та кольорового дисплея. На екран можна вивести значення, графіки, сигнали тривоги та стану. Внутрішній реєстратор даних дозволяє відкликати та відображати вимірювані дані за останні 32 дні. Різноманітні аналогові та цифрові інтерфейси дозволяють плавно інтегрувати та контролювати систему.

ColorPlus Ex Bypass
Тип середовища: Небезпечні території

ColorPlus Ex Bypass

ColorPlus Ex Bypass. Абсорбційний вимірювальний інструмент з байпасом, що застосовується в небезпечних зонах.
ColorPlus створений для акомодації до трьох різних джерел світла (УФ та видимого діапазону) для вимірювання кольору, ХСК та концентрацій забруднюючих речовин. За допомогою дихроматичного вимірювання на окремих довжинах хвиль можна компенсувати помутніння. Вимірювання проводяться безпосередньо в потоці  або в комірках байпасу, підбір матеріалів для байпасу і корпусу залежить від конкретних вимог. Для установок у районах, що потребують вибухозахисту, пропонується версія із вогнестійкою капсулою.

ColorPlus Ex In-line
Тип середовища: Небезпечні території

ColorPlus Ex In-line

 

ColorPlus Ex In-line. Інструмент абсорбційного  вимірювання в потоці для небезпечних зон.
ColorPlus створений для акомодації до трьох різних джерел світла (УФ та видимого діапазону) для вимірювання кольору, ХСК. За допомогою дихроматичного вимірювання на окремих довжинах хвиль можна нівелювати помутніння. Вимірювання проводяться в потоці або в комірці байпасу, підбір матеріалів для байпасу і корпусу залежить від вимог. Для установок у районах, що потребують вибухозахисту, пропонується версія із вогнестійкою капсулою.

Вимірювання нітратів

ColorPlus 3 Nitrat
Тип середовища: Питна вода

ColorPlus 3 Nitrat

ColorPlus 3 Nitrat. Абсорбційний нітратомір з байпасом.
Нітрати - це сполуки азоту, які природним чином потрапляють у ґрунт, або у вигляді компонентів добрив. Навіть невелика кількість нітратів у питній воді може становити небезпеку для здоров’я! Sigrist ColorPlus 3 пропонує вам онлайн-вимірювання нітратів. В якості джерела світла використовується довговічна лампа з ксеноновим спалахом, яка дуже повільно втрачає інтенсивність протягом тривалого часу. Середовище вимірюється двома оптичними довжинами шляху, з яких визначається будь-яке забруднення. Виміряне значення автоматично коригується, і прилад інформує користувача, коли вимірювальну комірку необхідно очистити. Кришку з ПВХ можна зняти без інструментів. Вільний доступ до оптики дозволяє просте очищення вимірювальної комірки. Прилад сам сигналізує про будь-яке належне технічне обслуговування. Блок управління SICON вибірково відображає значення, графіки, стан та сигнали тривоги за найновішою технологією сенсорного екрану та кольоровим дисплеєм. Внутрішнє зберігання даних дозволяє візуалізувати вимірювання протягом останніх 32 днів. Прилад застосовується при очищенні питної води.

Вимірювання ароматичних компонентів/вміст гумусу

ColorPlus 3 SAK 254
Тип середовища: Питна вода

ColorPlus 3 SAK 254

ColorPlus 3 SAK 254. Абсорбційний вимірювач з байпасом SAK 254.
Поглинання УФ - показник забруднення води певними  розчиненими органічними речовинами, такими як ароматичні сполуки або гумусові речовини з ґрунту. Sigrist ColorPlus 3 пропонує вам онлайн-вимірювання поглинання УФ з додатковим вимірюванням кольору. Як джерело світла використовується  лампа з ксеноновою спалахом, що має дуже низьку втрату інтенсивності протягом тривалого часу! Середовище вимірюється двома оптичними довжинами шляху, в яких визначається будь-яке забруднення. Виміряне значення автоматично коригується, і прилад інформує користувача, коли вимірювальну комірку необхідно очистити. Кришку з ПВХ можна зняти без інструментів. Вільний доступ до оптики дозволяє просте очищення вимірювальної комірки. Прилад вказує на необхідність виникнення будь-якого технічного обслуговування. Блок управління SICON вибірково відображає значення, графіки, стан та сигнали тривоги за найновішою технологією сенсорного екрану та кольоровим дисплеєм. Внутрішнє зберігання даних дозволяє візуалізувати вимірювання протягом останніх 32 днів. Прилад застосовується як для очищення питної води, так і для очищення технологічної води в різних галузях промисловості.

Вимірювання концентрації озону

ColorPlus 2 O3 Water
Тип середовища: Питна вода

ColorPlus 2 O3 Water
ColorPlus 2 O3 Water. Озономір для надчистої води.
Озономір для газів вимірює концентрацію озону згідно стандарту DIN 19627 та IOA (Міжнародної асоціації з озону) при довжині хвилі 254 нм. Відповідно до цих стандартів коефіцієнт затухання  становить 3024 л/моль см. Тому вимірювання озону можна розглядати як абсолютне вимірювання, що не потребує калібрування озоном. Спеціальна вимірювальна комірка довжиною  100 мм дозволяє вимірювати озон у надчистій воді в діапазоні ppb. Для огляду приладу можна легко вставити контрольні блоки на основі еталонних фільтрів. Операція проводиться інтуїтивно, використовуючи інтелектуальну систему управління SICON за допомогою технології сенсорного екрану та кольорового дисплея. На екран можна вивести значення, графіки, сигнали тривоги та статусу. Внутрішній реєстратор даних дозволяє відкликати та відображати вимірювані дані за останні 32 дні. Різноманітні аналогові та цифрові інтерфейси дозволяють плавно інтегруватися та контролювати систему
Вимірювання жирів

OilGuard 2 Ex
Тип середовища: Небезпечні території

OilGuard 2 Ex

OilGuard 2 Ex. Монітор слідів жирів у мінеральних маслах у небезпечних районах.
OilGuard працює за принципом флуоресценції. У конструкції використовується система вимірювання вільного падіння, яка виключає контакт між зразком і проточною коміркою. Прийняття різних видів олії здійснюється за допомогою калібрувальних кривих, контрольне скло дозволяє легко перевірити або повторно відкалібрувати прилад. Для областей, що потребують вибухозахисту, пропонується версія під тиском.

OilGuard 2 W
Тип середовища: Водопідготовка та водоочистка

OilGuard 2 W

OilGuard 2 W. Монітор для визначення слідів жирів у водоочистці.
Прилад використовується для моніторингу слідів жирів/нафтопродуктів у сирих, поверхневих, технологічних та стічних водах. В результаті безконтактного вимірювання вільного падіння не виникає фальсифікацій читання, що виникають внаслідок забруднення вікон, і практично немає потреби в обслуговуванні. Заводські налаштування приладу відкалібровані за стандартом 16 EPA-PAH. OilGuard 2W може бути відкалібрований замовником за допомогою вторинного, який дозволяє проводити точне повторне калібрування без 16 EPA-PAH. Геніальна конструкція приладів OilGuard 2W у поєднанні з високою якістю оптичних компонентів мінімізує вплив заважаючих факторів. Таким чином, можна виявити навіть як найменші сліди жирів/нафти, так і більшу їх кількість. Прилад може бути адаптований до різних видів жирів, щоб задовольнити потреби клієнта. Перевірка інструменту проста і здійснюється за допомогою відповідних рішень.

OilGuard Ex M
Тип середовища: Водопідготовка та водоочистка

OilGuard Ex M

OilGuard Ex M. Монітор слідів жирів  для моніторингу нафтових скидів.
OilGuard працює за принципом флуоресценції. У конструкції використовується система вимірювання вільного падіння, яка виключає контакт між зразком і проточною коміркою. Прийняття різних видів жирів здійснюється за допомогою калібрувальних кривих, контрольне скло дозволяє легко перевірити або повторно відкалібрувати прилад. Версія під тиском під тиском пропонується для областей, що вимагають вибухозахисту, і версія Ex M відповідає стандарту IMO MEPC.107.

Мікробіологічний аналіз

BactoSense
Тип середовища: Питна вода

BactoSense

BactoSense. Автоматичний проточний цитомір для мікробіологічного моніторингу питної води.
Цей автоматичний проточний цитомір був спеціально розроблений відповідно до потреб водної галузі для мікробіологічного моніторингу питної води. BactoSense дозволяє визначати загальну кількість мікробних клітин або кількість інтактних клітин. З одним BactoSense можливо робити два вимірювання завдяки різним картриджам. Практичний картридж можна використовувати до 1000 вимірювань. Заміна картриджа настільки ж проста, як і заміна картриджа з чорнилом на принтері. Вся послідовність програм - від відбору проб, додавання реагенту, перемішування та інкубації аж до вимірювання та очищення - здійснюється швидко та повністю автоматизована. Результати вимірювань доступні вже за 20 хвилин.
Компактний проточний цитомір займає мало місця і виявляє понад 99% бактеріальних клітин. Всі експлуатаційні матеріали (включаючи відходи) містяться в герметично закритому картриджі. Цим проточним цитоміром можна керувати вручну або автоматично. Внутрішня база даних дозволяє переглядати та візуалізувати всі вимірювані дані протягом усього періоду вимірювання. Результати можуть передаватися в аналоговій або цифровій формі, наприклад, через mA, USB або веб-інтерфейс